AktualuKultūra

Birželio 1-ąją taikos siekime apsikabindami

Ketvirtadienį (birželio 1 d.) 19 val. apsikabinkime vienu metu ir susivienykime visa Lietuva vardan taikios vaikų ateities.
Šiauliuose – Bulvaro amfiteatre, Vilniuje – Katedros aikštėje, Kaune – Rotušės aikštėje, Klaipėdoje – Kruizinių laivų terminale, Pilies džiazo festivalyje.

Sieksime GINESO REKORDO. Dalyvauk istoriniame momente!

Nuo pat ankstyvaus ryto iki vėlaus vakaro dalinkimės Apkabinimais bei registruokime juos nemokamu tel. numeriu 8 800 800 88. Daugiausia Apkabinimų užregistravę bus paskelbti Lietuvos „Myli-jonieriais“.

Kodėl Apsikabinti? Vaikų gynimo diena neturi pasaulyje vieningo šventimo būdo!
Sukurkime naują tradiciją kartu, švęskime APSIKABINDAMI ir parodykime savo pavyzdžiu augančiai jaunajai kartai kaip kurti TAIKĄ.
Lietuvos žmonės kviečiami atrasti Vienybę. Vaikai – mūsų ateitis, jie žvelgia į mus ir mokosi iš mūsų.

Parodykime jiems, kaip priimti kitaip mąstantį, gyvenantį, tikintį žmogų. Ieškokime ne skirtumų, o vienijančių bruožų.

Birželio 1 dieną paskelbkime apsikabinimo ir tolerancijos diena, nustokime smerkti, teisti vieni kitus ir nusišypsokime kaip vaikai. Juk net žodis „nuotaika“ kilęs nuo „taika“. Suraskime bendrą kalbą.

19 val. šiauliečiai kviečiami Apsikabinti ne tik vienu metu vyksiančiuose renginiuose, bet ir ten, kur bus tuo metu: darbe, degalinėje, gatvėje, viešajame transporte, šeimos rate, sėdint namuose prie televizoriaus ekrano, netgi išsiunčiant savo virtualų apsikabinimą socialiniuose tinkluose.

Taip pat kviečiame aplankyti ir apkabinti globos namuose esančius vaikus, ypač našlaičius.

Jau DABAR fotografuok savo Apsikabinimus, žymėk draugus ir talpink https://www.facebook.com/events/1469876583084738/ Registruokis apsikabinimui ir Dalinkis !!!

Kviesk visus, skleisk žinią apie Akciją.

Nuo kiekvieno iš mūsų indėlio priklauso, ar Lietuva vėl taps vieninga.

 

www.taikosglebys.lt

info@taikosglebys.lt

 

Rekomenduojami video
Naujienos iš interneto
Taip pat skaitykite:

Artimiausi Renginiai