Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • Šis renginys jau įvyko.

Tonio koncertas „JEI DAR MYLI”

2018-12-20 19:00

Su nauja populiarumo banga užkariavęs pasiilgusias gerbėjų širdis, dainų autorius ir atlikėjas Antonijus Žilinskas – TONIS, 9-ame dešimtmetyje itin populiarios grupės “MILEDI“ įkūrėjas, po ilgametės pertraukos sėkmingai tęsia solinę muzikinę veiklą. Naujam, šiuolaikiškam skambesyje įrašytos dainos sulaukė stulbinančio populiarumo! „YouTube” platformoje jos perklausytos jau virš 20 MILIJONŲ kartų!!! O naujausias superhitas „O jei nemyli ir nereik” mušantis visus populiarumo rekordus, vos per keletą mėnesių perklausytas virš 5 milijonų kartų!

Tai liudija apie tai, jog nuoširdžios, melodingos dainos visais laikais yra mėgstamos ir klausomos ne tik nostalgiškai nusiteikusios vyresniosios kartos, bet ir jaunimo, kurių gerbėjų gretos sparčiai auga. Atlikėjo unikalumas yra tame, jog jo atliekama programa yra UNIVERSALI! Patinka tiek vyresniam, tiek jaunesniam klausytojui. Koncertuose jaunimas atlikėjo dainas žino mintinai, dainuoja kartu. Koncertinėje programoje Tonis atlieka pačias populiariausias, bei naujausias savo kūrybos dainas, tokias kaip „O jei nemyli ir nereik”, „Aš lauksiu lig ryto“, „Šešiolika rožių“, „Mamai“, „Širdelė”, „Vienintelė“, „Mėlynos žibutės“, „Sielos puselė“, „Aš tavęs niekados nepamiršiu“, „Tiktai tau” ir kt.

Nuoširdžios ir melodingos, jausmingos ir romantiškos, uždegančios ir nuotaikingos dainos Jums suteiks pačių gražiausių emocijų.

Informacija

Data:
2018-12-20
Laikas:
19:00
Renginys kategorija:

Vieta

Šiaulių arena