AktualuKultūra

Komedija SANTUOKA BE ĮSIPAREIGOJIMŲ su Egle Jackaite ir R.Šimukausku Šiauliuose

Kultinė komedija „Santuoka be įsipareigojimų” su Egle Jackaite ir Ramūnu Šimukausku spalio 12 d. 18 val. Šiaulių koncertų salėje ,,Saulė“.

Tai romantiška pjesė, kurią garsus dramaturgas Nobelio premijos laureatas Dario Fo, parašė savo žmonai italų aktorei Frankai Rame.

Spektaklyje pasakojama istorija, kai vyras pasiūlo žmonai gyventi santuokoje be įsipareigojimų. Kas atsitiks, jeigu žmona su sąlygomis sutiks ir taip pat susiras meilužį?

Atsakymai komedijoje „Santuoka be įsipareigojimų”!

Situacija paprasta, tačiau ne prasta – vyras ir žmona „deda kortas ant stalo“ ir išpažįsta savąsias nuodėmes – nuodėmes, dėl kurių gailisi. Tačiau didžiausios aistros užverda dėl nuodėmių, kurių herojai nesigaili.

Dviejų žmonių atvirumo valandėlė, į veiksmą įtraukianti net ir spektaklio žiūrovus, pavirsta savotišku stačiokišku psichoterapijos seansu, kurio metu, provokuodami vienas kitą, sutuoktiniai ieško atsakymų į klausimą, kodėl jų šeimyninis gyvenimas tapo toks „suvartotas“.

Komišką pjesės veiksmo efektą sustiprina „teatras teatre“, kur žiūrovai yra betarpiški „bylos dėl santuokinių neištikimybės“ proceso dalyviai. Pjesės autorius Dario Fo apdovanojo savo personažus subtiliu humoro jausmu ir saviironija, juk pagaliau jie tik aktoriai scenoje, kuri vadinasi GYVENIMAS.

Trukmė – 1 val. 30 min. (su pertrauka)

Bilietus platina – www.bilietai.lt

Rekomenduojami video
Naujienos iš interneto
Taip pat skaitykite:

Artimiausi Renginiai