Šiauliai

Šiauliečių receptai šventiniam stalui – silkė su cinamonu

Ant šventinio Kūčių ir Kalėdų stalo paprastai patiekiami ne tik tradiciniai patiekalai. Ne viena šeimininkė suka galvą – kuo gi šiemet nustebinti. Taigi dviejų vaikų mama šiaulietė Giedrė Rimkienė dalinasi receptu, kurį išmoko iš mamos.

Silkė su cinamonu 

Reikės:

1 kg silkės
1 stiklinės aliejaus
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės acto
1 didelis šaukšto cinamono
2 svogūnų
maždaug 5 gvazdikėlių

Gaminti labai greita ir paprasta – susmulkinti svogūnus ir visus ingridientus (išskyrus silkę) sumaišyti ir supilti ant gabalėliais supjaustytos silkės. Anot Giedrės, skaniausia valgyti antrą diena su bulvėmis. Greita, paprasta ir gardu!

Rekomenduojami video
Naujienos iš interneto
Taip pat skaitykite:

Artimiausi Renginiai