AktualuKriminalai

Penkis kartus teistas asmuo vėl pagautas vagiant degtinę ir cigaretes

Vasario 26-osios naktį 0.50 val. Bendrajam pagalbos centrui paskambinęs gyventojas pranešė, kad, eidamas pro Šiaulių r., Žarėnų k., esančią maisto prekių parduotuvę, pamatė, jog išdaužtas jos langas, o viduje vaikšto žmogus.

Atskubėjus policijos pareigūnams, vagis dar nebuvo spėjęs pasišalinti. Jis į lauką jau buvo išnešęs 26 pakelius cigarečių, 4 butelius degtinės bei nedidelį užrakintą seifą. Sulaikytasis, sakė, kad nusibodo skurdžiai gyventi, todėl nutarė apšvarinti parduotuvę. Parduotuvės savininkas skaičiuoja patirtą žalą, o Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą.   25-ių metų Šiaulių rajono gyventojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Tą pačią dieną Šiaulių apylinkės teismas jam skyrė griežtą kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.

Įtariamasis dėl įvairių vagysčių jau teistas penkis kartus. Vyras vogė viską – nuo dviračio iki metalo laužo. Į šią parduotuvę jis įsibrauna jau antrą kartą. Pirmąkart ją apvogė 2009 metais.

Rekomenduojami video
Naujienos iš interneto
Taip pat skaitykite:

Artimiausi Renginiai