AktualuŠiauliai

Pareigūnų dovanos prieš Velykas pradžiugino keturis vaikus auginančią šeimą

Į duris beldžiantis Šventoms Velykoms, Šiaulių apskrities vyriausiajame policijos komisariate jaučiama šventinė nuotaika. Kovo 25 dieną čia buvo galima ne tik užuosti velykinių patiekalų kvapą, bet ir džiaugtis laimingų vaikų šypsenomis.

Nr3aŠiaulių policijos komisariato darbuotojai kasmet kruopščiai ruošiasi bene svarbiausiai pavasario šventei – Šv. Velykoms. Ankstesniais metais kolektyvas turėjo galimybę džiaugtis margučių, velykinių puokščių paroda, o šiemet nuspręsta pasidalinti patiekalų, kuriais galima papuošti Velykų stalą, idėjomis. Komisariato darbuotojos – Migracijos skyriaus specialistė Jurgita Macienė, Kelių policijos tarnybos specialistė Ingrida Slonksnienė, Aptarnavimo skyriaus vyresnioji specialistė Ramunė Kripienė ir Kriminalinės policijos žvalgybos valdybos atstovė Edita Gumbakienė – kolektyvą pradžiugino savo gamintais skanumynais.

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos skyriaus darbuotojos – Lolita Šalkauskienė, Renata Mikaliūnienė ir Lina Archipova, – sumeistravo nuostabius inkilus, kurie ne tik taps paukščiams puikiais namais, bet ir papuoš greitai pradėsiančius žaliuoti medžius. Šventinę aplinką puoselėjo ir Radviliškio policijos Patrulių būrio vadė Rasa Zviagina, paruošusi velykinę puokštę. Kūrybiškas, savo sielos ir rankų darbais aplinką puošiančias ir šventinę nuotaiką puoselėjančias darbuotojas sveikino bei simbolines dovanas įteikė Šiaulių policijos viršininkas Rimantas Bobinas.

Policijos kolektyvo šventėje apsilankė ir ypač laukti svečiai – šeima iš Kuršėnų, nuolat bendraujanti su Šiaulių policijos Migracijos skyriaus darbuotojais. Pasak Migracijos skyriaus viršininkės Lolitos Šalkauskienės, su mama ir keturiomis jos atžalomis darbuotojus sieja draugystė, policijos kolektyvas mielai suteikia šiai šeimai reikalingą pagalbą. Renginio kulminacija tapo vaikus pradžiuginusios dovanos, kurias paruošė Migracijos skyriaus darbuotojos, o labiausiai mažuosius žavėjo dovanoti dviračiai, kuriuos pareigūnai, kaip ir kitas dovanas, žadėjo nuvežti šeimai tiesiai į namus. Darbuotojų kalbinti vaikai jau planavo, kuriems iš jų atiteks šios dovanos, kaip jomis dalinsis.

Rekomenduojami video
Naujienos iš interneto
Taip pat skaitykite:

Artimiausi Renginiai